Stålpiper til nye og eldre bygg

Hjem / Produkter og tjenester / Stålpiper til nye og eldre bygg

Stålpiper til nye og eldre bygg

Halvisolert, hel isolert, med og uten friskluft. Vi skreddersyr din nye skorstein.

Jøtul Stålpipe passer alle ildsteder, alle typer brensel, badstuer, hytter og hus. Den passer like bra i nye som i gamle bygg. Du kan montere flere ildsteder på en Jøtul stålpipe, og den er enkel å ettermontere i eksisterende bygning. Pipesystemet kan vinkles og sideforskyves slik at ovnen kan stå nøyaktig der du vil. Vi har markedets største og mest fleksible sortiment. Skulle du behøve noe vi ikke har – ja da lager vi det. Ildstedet hjelper deg med pipeberegning!

Ferdig på en dag

Jøtuls stålpipe består av moduler som monteres i hverandre. Den lave vekten og den praktiske skjøteløsningen gjør at monteringen kan håndteres av bare en person. Du får derfor en elegant og sømløs pipe på minimal plass i løpet av en til to dager. Se vår film for enkel illustrasjon av en montering: Montering av Jøtul Stålpipe

Hvilke farge passer deg?

I tillegg til standardfargene sort, grå og hvit, kan du få den RAL fargen du selv ønsker på stålpipen. Foretrekker du heller kobber eller børstet stål kan vi levere det også. Skjult overgang i bjelkelaget. Den unike skjøteløsning gir en diskret og stilren montering, samtidig som den forhindrer varmespredning til pipens utside. Modulene monteres i hverandre med overlappende isolasjon, og stopper på den måten varmebroer i skjøtene.

Trygge og sømløse skjøter

Den unike skjøteløsningen gir ikke bare en diskret og stilren montering. Den hindrer også varmespredning til pipens utside. Modulene monteres i hverandre med overlappende isolasjon, og stopper på den måten varmebroer i skjøtene.

Skjult overgang i bjelkelaget

Isolasjonen i Jøtuls stålpipe er 30 eller 60 mm tykk, og har markedets høyeste volumvekt. Derfor kan vi skjule overgangen mellom halvisolert og helisolert modul i bjelkelaget. Du får dermed lik tykkelse på røret helt opp til taket.

Stålpipe gjennom yttervegg

Dersom du ønsker eller har behov for å gå gjennom yttervegg for å montere pipemodulene på utsiden, har vi moduler som gjør dette mulig. I tillegg tåler yttermaterialet Nordens tøffe klima.

Ventilert stålpipe

Jøtul Combi Stålpipe henter luft utenfra gjennom en kanal i pipen, og fører denne inn i ildstedet. Det betyr at du ikke behøver luft fra andre kilder dersom du velger denne løsningen. Ventilert stålpipe er spesielt godt egne i nye, tette hus. Peisovnene Jøtul F 232 og Jøtul F 233 er spesialutviklet for stilren og sømløs overgang til ventilert pipe uten behov for friskluftstilkobling.

Stålpiper til nye og eldre bygg

Beregning av din stålpipe.

For å få et raskt og enkelt prisoverslag kan du selv fylle i vår pipekalkulator som du ser nedenfor. Men det er som regel mange spørsmål i forbindelse med kjøp av ny skorstein, så bare ta kontakt med oss. Da får du også tilbud på en rask og profesjonell montering. For å beregne hva som trengs for å sette opp en stålpipe hos deg har vi laget dette beregningsprogrammet:http://jotul.nvi.se/

Kontakt oss for en befaring i Kristiansand, Søgne, Vennesla eller andre steder i området.


Referansekunde Stålpiper til nye og eldre bygg
Stålpiper til nye og eldre bygg

Monteringer

Det finnes alltid en mulighet for å få en ny pipe.